Regjistrohu

Albania Discover :

Është  një  platformë e hapur dhe e gjerë për të gjitha bizneset (individualetë voglatë mesme
 dhe të mëdha )
Që ushtrojnë veprimtarinë në gjitha qarqet e Shqipëri MaqedoniKosovë. 

Janë nga rajonet e pakta sot në Ballkan dhe Europë që i mungon një shërbim i tillëdhe një faqe
kërkimore e tillë online, ku gjenden të gjitha natyrat e bizneseveadresari i tyre dhe kontaktet.

 

World Mind: Është kompania zhvillimi dhe pasqyrimie para dhe e vetmja  që ofron një platformë të 
tillë në Shqipëri dhe në Ballkan. 
Avantazhet  – Çelësi i suksesit: 
Marketingu është dixhital  me një gamë të gjerë të reklamave online në Facebook me Instagram: 
Tregu online rajonali identifikuar; 
– Përgjigje e shpejtë e nevojave të klientëve; 
– Cilësi e lartë në shërbimdhe shtimrritje të klientëve në vazhdimësiVizibilitet online;  
– Adresari;  kontakte;  Profili i biznesit 
– NjoftimeInformacione ; LokalRajonalKombëtare ; Shërbim Konsulence dhe Teknike 
– MirëmbajtjeKëshillë Biznesi e Marketing , Operimin e Profilit 

Shërbimete që Ofrohen Sipas Paketave

 

1- KATEGORIA   PREMIUM : (Kjo paketë kushton  10.000 Lekë pa TVSH) dhe përmban mënyra 
kontakti të biznesitnumër telefoni,email, website (nëse ka)paraqitja e vendndodhjes  në Google Maps, 
përshkrim i detajuar rreth shërbimeve kryesore që ofron biznesi dhe 6 foto ilustruese te këtyre 
shërbimeve.  
2– KATEGORIA   GOLD: (Kjo paketë kushton 7.000 Lekë pa TVSH)  dhe  permban menyra kontakti 
te biznesitnumër telefoni, email, website (nëse ka)paraqitja e vendndodhjes në Google Maps, përshkrim 
i shkurtër rreth shërbimeve kryesore që ofron biznesi dhe 4 foto ilustruese të këtyre shërbimeve. 
 Platforma jonë në krahasim me të gjitha portalet e tjera është se tek ne nuk permban  Bloglajme, 
 
Çfarë ofrojmë 
Reklamim ; Web Shopping, Rezervime dhe kontakte online; Server të sigurtë ; Web, Domain Hosting; 
Menaxhim te përmbatjes ; Formatin Personal të biznesit tënd; 
 
Vizitueshmerinë e portalit dhe target grupin! 
Grupi i punës që kanë implementuar SEO tek faqjaqë në çdo muaj sjell analistikën e vizitorëve. 
Kemi në dispozicion në zyrë stafin që meren me Website dhe  programin  SEO që bën të jetë me 
dinamike në google, e cila ofron  një kërkim sa më viral dhe kontemporan. 
 
Përsa i përket promovimit te portalit përdoren  rrjetet sociale dhe 
Agjentet e marketingut në terren.. 
Portali ka një faqe facebook  dhe instagrami të cilat menaxhohen nga  stafi.

Zgjidhni paketën që dëshironi, shkarkoni dokumentin (.docx) dhe dërgojeni në emailin tonë info@albania-discover.com

Shërbimet që ofrohen sipas paketave

PREMIUM

permban menyra kontakti te biznesit, numer telefoni,email, website nese ka, paraqitja e vendndodhjes ne Google Maps, pershkrim i detajuar rreth sherbimeve kryesore qe ofron biznesi dhe 6 foto ilustruese te ketyre sherbimeve.

SHKARKO

GOLD

permban menyra kontakti te biznesit, numer telefoni, email, website nese ka, paraqitja e vendndodhjes ne Google Maps, pershkrim i shkurter rreth sherbimeve kryesore qe ofron biznesi dhe 4 foto ilustruese te ketyre sherbimeve.

SHKARKO