Home - Albania Discover
MENUMENU
A guide with relevant information according to
geographic division in Albania
previous arrow
next arrow
Slider

Explore Albania

Albania Discover eshte e para dhe e vetmja platforme ne Shqiperi e cila startoi si fituese në konkursin për sipërmarrjet e krijuara nga idetë inovative nga"Minsitria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit,Tregtisë dhe Sipërmarrjes”. Platforma siguron një kanal të mirë të marketingut te bizneseve që ushtrojnë veprimtarinë në gjitha qarqet e Shqipëri Maqedoni, Kosovë. Eshte lehtesisht të aksesueshëm si faqe on-line. Ne kete platforme gjenden të gjitha natyrat e bizneseve(individuale, të vogla, të mesme dhe të mëdha) si dhe destinacionet turistike dhe vendodhjen e bizneseve.

Macedonia

Me shume

Tirana

Me shume

Durres

Me shume

Shkoder

Me shume

Lezhe

Me shume

Fieri

Me shume

Korce

Me shume

Vlora

Me shume

Elbasan

Me shume

Gjirokastra

Me shume

Sarande

Me shume

Berat

Me shume

Dibra

Me shume

Kukesi

Me shume