MENUMENU

Një guidë me informacionet përkatese sipas
ndarjes gjeografike në Shqipëri
previous arrow
next arrow
Slider

Explore Albania

Albania Discover është një udhëzues për informacionin përkatës nga të gjitha bizneset ose kompanitë në Shqipëri, gjë që e bën të lehtë për konsumatorët të gjejnë informacione sipas zonës gjeografike ose shërbimit që është i interesuar, me mundësinë për të lundruar në çdo kohë dhe për të marrë informacionin që ju nevojitet, në të gjithë rrethet më poshtë:

fz512yao581227141ad4c_600_600_C_60
DCIM100GOPROGOPR2002.
u8grdi6c5922f706a99a0_2400_1400_C_75
drbitlhf594cf0c252ffe_2400_1400_C_75
cn7iffry581260ca7b914_600_600_C_60
22wehxs4580f219bb85c9_600_600_C_60

Albania-Discover

Startoi më datë 21.04.2017 në cilësinë e fituesit në konkursin për sipërmarrjet e krijuara nga idetë inovative të projektit I4TOUR "Minsitria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes” dhe e IADSA” me projekt-idenë “Discover-Vlora.com” Platforma siguron një kanal të mirë të marketingut për bizneset e qarqeve ku adresari bën lehtesisht të aksesueshëm on-line faqen kërkimore, ku gjenden të gjitha natyrat e bizneseve (individuale, të vogla, të mesme dhe të mëdha) si dhe destinacionet turistike dhe vendodhjen e bizneseve. Ky Projekt vazhdon edhe me lancimet e gjithë Discover për qark me të njëjtën gamë (Discover-Tirana, Discover-Durres, Discover-Sarande, Discover-Shkoder, Discover-Elbasan, Discover-Lezhe, Discover-Fieri, Discover-Gjirokastra..)

E para dhe e vetmja platforme e tille në Shqipëri.